Borjúszegyből lehet pörköltöt készíteni?
Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 21:30
1/10 anonim válasza:
Én úgy fogalmaznék, hogy nem szokás. Egészben, szeletben szokták leginkább felhasználni.
2/10 anonim válasza:
Marhacombból sem szokás én mégis abból készítem a világ legjobb marhapörköltjét.
Lábszárat, inas, zsíros sz@rt egyen az aki akar.
Úgyhogy ha te borjúszegyből akarsz, csinálj abból.
3/10 anonim válasza:
(Hivatalosan nem létezik marhacomb a bontási részek között.)
4/10 anonim válasza:
Jó, akkor felsál. Ha így jobban tetszik.
5/10 A kérdező kommentje:
Nahát! Ezt nem is tudtam, hogy a marhának "nincs" combja. Köszi!
2023. jan. 24. 14:12
6/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Az hogy mi mire a legjobb rohadtul ízlésfüggő is. Mint mondottam én combból BOCSIKA felsálból készítem a pörköltet.
Nagyon szereti az egész család, színhús, mócsingok, cafatok, inak, hártya, zsírmentes.
NEKÜNK ebből a legjobb a pörkölt, az hogy valaki valamikor leírja hogy LÁBSZÁRBÓL KELL azt éppen lesz@rom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!