Híg lett a főzött krémem?
Figyelt kérdés
Valószínűleg meleg volt még mikor a vajat hozzá kevertem. Beraktam a hűtőben amikor kivettem átkevertem még robotgéppel, egy kicsit felhabosodott szóval nem csapódott ki eredetileg annyira a vaj. Megkentem a tortát annyira kemény lett a krém de annyira nem hogy díszíteni tudjak vele. Beraktam a hűtőbe, holnapig nem nyúlok már hozzá. Ha holnapig se szilárdul jobban hogy tudnám keményebbé tenni?2022. dec. 22. 20:08
1/5 anonim válasza:
Vagy felfőzöd újra, és még teszel bele lisztet, hogy besűrűsödjön, vagy pedig még több vajat teszel hozzá.
2/5 A kérdező kommentje:
De ha felfőzöm akkor az összes vaj felolvad benne. Akkor dupla annyit kéne beletennem ugye? Azt nem nagyon szeretném amúgy ha lehetséges. Én is arra gondoltam még hogy pluszban vajat habosítani hozzá
2022. dec. 22. 20:22
4/5 anonim válasza:
Mascarponet vagy habtajszint tegyél hozzá és verd fel habbá
5/5 anonim válasza:
Csomag zselatint esetleg vagy aranka krémppor,vagy újra készíted
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!