Ha nem tudom megfizetni a vajat neki se álljak?
Figyelt kérdés
3x annyiba kerül a 80%-os vaj, mint a 70%-os margarin (nekem már a rama is luxus ami a 2 között van), ezzel meg sem éri megcsinálni, mert úgyis rossz lesz? Mennyit számít ez?
Főként teasütikre gondoltam, kekszek, néró, linzer, non plus ultra, pisztoly-kinyomós...
2022. dec. 22. 12:48
11/12 anonim válasza:
Én sok mindent a Ráma sütőmargarinnal (70% zsír) szoktam, mivel van laktózmentes változata annak, és van olyan családtagom, aki miatt szükséges azt használni. Sok mindent sütöttem már vele, de van, amit már vajjal és sütőmargarinnal is próbáltam sütni, és általában volt köztük minimális eltérés, de a margarinos sem volt rossz, csak egy kissé másmilyen volt. Viszont, linzert meg ilyesmit még margarinnal sosem próbáltam, viszont a mamám ha jól tudom mindenhez margarint (nem laktózmenteset, hanem "simát") használ, és ő rengeteg teasüteményt szokott csinálni, mindegyik finom szokott lenni. Szerintem margarinnal is megéri megpróbálni, lehet nem lesz olyan, mint a vajas, de az nem jelenti, hogy rossz lesz.
12/12 anonim válasza:
a spar sajátmárkás sütőmargarinnal is finomak a sütik, persze már sütni is csak gazdagéknál lehet mi, nem kell ezen ennyit aggódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!