Ha nem tudom megfizetni a vajat neki se álljak?
3x annyiba kerül a 80%-os vaj, mint a 70%-os margarin (nekem már a rama is luxus ami a 2 között van), ezzel meg sem éri megcsinálni, mert úgyis rossz lesz? Mennyit számít ez?
Főként teasütikre gondoltam, kekszek, néró, linzer, non plus ultra, pisztoly-kinyomós...
Biztosan leszólnak majd sokan, mert én a vaj mellett állok ki.
Most nézem a tesco oldalán, nekem nem jön ki a 3x-os ár... Most vettem vajat 990-ért. Ez meg 720. Tehát 270 ft különbség 25 deka esetén. Tehát kb. 100 ft különbség 10 dekára számítva. EGy süti többi hozzávalója ezres nagyságrendben van... Szerintem nem ettől lesz drága.
Ez is 70%-os
Vagy nem erre a margarinra gondoltál?
3: aha. MInt írtam, én "vajas" vagyok, szóval nem ismerem az árakat, csak a tesco-t dobta ki elsőre a gugli. :)
Nem is hallottam még ezt a márkanevet.
Amit tanácsolni tudnék: kis mennyiséggel próbálkozz. Tehát elsőre süss mondjuk max. 20-25 dkg lisztből valamelyik kinézett receptet. Aztán eldöntöd, hogy ízlik-e nektek margarinnal.
Dehogynem, álljál neki.
Én úgy szoktam, hogy a zsiradék 2/3-a margarin, 1/3-a zsír. Teljesen jó, mindig így készítem a linzert, egy youtub csatornán láttam.
A 70%-os margarinnal nemlesz jó, elvileg én vajpárti vagyok, de süteményekhez a drágább (ráma sütömargarin) margarin az, amivel élvezhetö lesz.
A helyedben inkább vennék vajat és sütnék kevesebbet, de jót, minthogy elpocsékoljak egy csomó egyéb hozzávalót és a végén még ne is legyen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!