Van valami módszer arra, hogy a kemény tojás sárgája ne legyen morzsalékos?
Figyelt kérdés
Megfőzöm a kemény tojást, majd fel akarom szeletelni, de a sárgája nagyon morzsolódik. Nincs valami megoldás, hogy ne legyen ilyen? Pl. tovább kell főzni, vagy nagyobb lángon, vagy akármi?2022. dec. 22. 12:21
1/6 anonim válasza:
Kevesebb ideig főzd, akkor krémes lesz.
De lehet, hogy azt se szereted?
2/6 A kérdező kommentje:
#1: Nem. Kemény kell, mert fel akarom szelni, csak akkor lenne jó, ha a sárga is szépen egyben maradna, nem morzsolóda nagyon.
2022. dec. 22. 13:57
3/6 anonim válasza:
Van rendes tojásszeletelőd? Nekem azzal vágva nem szokott morzsolódni... Csak ha késsel vágom.
4/6 anonim válasza:
Egész kicsit kell rövidebb ideig fözni, akkor kemény, de nem morzsálódik.
5/6 A kérdező kommentje:
#4: Az mit jelent? Forrástól számítva hány perc?
2022. dec. 22. 17:00
6/6 anonim válasza:
Fél perccel kevesebb, mint szoktad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!