Csirkehús helyett milyen alternatívákat lehet használni ?
Figyelt kérdés
kb. mindenhez, gyros, levesek, sütés-főzés, mindent csirkével csinálok de 2 hete az árstop miatt képtelen vagyok venni, sehol nem lehet kapni.2022. dec. 19. 10:46
1/3 anonim válasza:
Ha csirke, akkor felső comb, azt egyszerű kicsontozni, és lekapni róla a bőrt. Szaftosabb, és finomabb is mint a mell.
(Mivel gondolom a "cs.hús" alatt mellet értettél, valószínűleg nem szárnyból csinálsz gyrost...)
Vagy ha ragaszkodsz ehhez a nagyon neutrális ízhez, és száraz állaghoz, mint a cs.mell, akkor pulykamellet vegyél.
2/3 anonim válasza:
A csirkéhez a pulyka áll a legközelebb, de miért csinálsz minden húsos ételt csirkéből?
Fagyasztott hekk, tőkehal filé nem közvetlenül a csirkének az alternatívája, de fehérje forrás, nincs benne Y szálka, a filében semmi szálka nincs.
Mértékkel a vörös húsokat is el lehet fogyasztani, egy bolognai spagettit, vagy chilis babot nem tudom elképzelni csirkehúsból, de nekem az sem gond, ha mások azt is csirkéből főzik.
3/3 anonim válasza:
2-es mondjuk ahhoz épp semmi közöd, hogy miért mindent csirkéből főz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!