Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkehús helyett milyen...

Csirkehús helyett milyen alternatívákat lehet használni ?

Figyelt kérdés
kb. mindenhez, gyros, levesek, sütés-főzés, mindent csirkével csinálok de 2 hete az árstop miatt képtelen vagyok venni, sehol nem lehet kapni.
2022. dec. 19. 10:46
 1/3 anonim ***** válasza:
54%

Ha csirke, akkor felső comb, azt egyszerű kicsontozni, és lekapni róla a bőrt. Szaftosabb, és finomabb is mint a mell.

(Mivel gondolom a "cs.hús" alatt mellet értettél, valószínűleg nem szárnyból csinálsz gyrost...)


Vagy ha ragaszkodsz ehhez a nagyon neutrális ízhez, és száraz állaghoz, mint a cs.mell, akkor pulykamellet vegyél.

2022. dec. 19. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
84%

A csirkéhez a pulyka áll a legközelebb, de miért csinálsz minden húsos ételt csirkéből?

Fagyasztott hekk, tőkehal filé nem közvetlenül a csirkének az alternatívája, de fehérje forrás, nincs benne Y szálka, a filében semmi szálka nincs.

Mértékkel a vörös húsokat is el lehet fogyasztani, egy bolognai spagettit, vagy chilis babot nem tudom elképzelni csirkehúsból, de nekem az sem gond, ha mások azt is csirkéből főzik.

2022. dec. 19. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
15%
2-es mondjuk ahhoz épp semmi közöd, hogy miért mindent csirkéből főz :D
2022. dec. 19. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!