Erdei szarvasgulyást azt így kell elkészíteni, ez jó recept hozzá?
Tökmindegy mi a neved, ITT ez a neved!
Láthatóan csak kitalálsz dolgokat (pl. a neves kérdéssor) és irkálod, mert valamiért erre késztetést érzel. Ha még egy palacsinta is gondot okoz, akkor értelmetlen velünk videót nézetned és szarvasgulyásokat értékeltetned.
De nincs ezzel gond, az oldalnak pörögnie kellene, mert nagyon le van pusztulva, de tisztelj meg bennünket annyival, hogy nem írod ki a neved, hülyének nézve mindenkit!
Előszöris mi köze egy másik kategóriában írt kérdésemnek ehhez, másodszor meg mit érdekel az téged, hogy egy másik kategóriában azt kérdezem, hogy egy bizonyos név kinek hogy tetszik? Ez tök normális kérdés, 25 másik ilyen van, csak más névvel kérdezve.
Harmadik honnan jött ez, hogy nem tudok palacsintát sütni? Én csak azt kérdeztem hogy hogyan lehet csinálni, ez azt is jelentheti, hogy ti például hogy készítitek el, mert nem mindenki ugyanazon recept alapján csinálja.
Negyedik ha palacsintát nem is tudnék sütni, miért ne kérdezhetném meg hogy egy másik ételt hogy kell elkészíteni? nem követelménye a szarvasgulyás készítésének az hogy képes legyek palacsintát sütni..
Erről beszéltem 2 kommenttel ezelőtt, csak beszóltok, terelitek a témát meg beleköttök mindenbe, tipik troll viselkedés.
Fejezd már be a trollkodást, nem is te írtad azt a választ, neki 4,5 pipája van, neked meg 4.
Két különböző felhasználó, vagy te csináltál 2 felhasználót és most mind2-vel spammeled a kérdéseimet?
Azt hiszel amit akarsz.
És én is. :-D
Ne is próbáljátok magyarázni, itt a bizonyíték, csak meg kell nézni ezt a kérdést.
Egy egyszerű normális kérdés, hogy hogy kell egy adott ételt elkészíteni, 11 válasz jött rá, egyik sem volt válasz a kérdésre, mindegyik, személyeskedő, provokatív, vitatkozó, troll válasz volt.
Utolsó válaszom: mikor kiírsz egy kérdést, feljön az ablakban az ugyanilyen témájú kérdések sora! Ahol már rég választ kaphattál volna a kérdésedre, ha valóban receptre lettél volna kíváncsi.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=palacsinta&..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!