Mit csináljak ha anyukám így főz és ezt csinálják?
Mindig hétvégén megfőz az egész hétre, rántott husi, pörkölt, minden. Csinál egy egész lábosnyi kaját ami egy hétre elég.
Viszont ő sosem eszik belőle, a saját főztjéből. Apukám sem tudom mit eszik, mert ő sem szokott belőle enni, mindig valami hideget esznek.
Nekem meg ott van az a rengeteg kaja, ami még aznap finom. De egy fonyvadt 2 napos rántott hús már nem jó, és ezt vagyok kénytelen enni egy egész hétig.
De én ezt nem szeretem, így magamnak szoktam csinálni ebédet a 2. nap után, hogy ne maradékot egyek. És ebből van veszekedés, hogy én mindig megmarad és ki van dobva.
Mondtam már neki, hogy ne főzzön ennyit vagy akkor ők is egyenek belőle, max egy hétig volt ez jó, utána minden visszaállt a régi kerékvágásba és nem egyszer szóltam érte.
Ti is voltatok így, miért nem tud normálisan főzni?
Érdekes ez az evolúció, hogy tegnap még palacsintát sem tudtál sütni, most meg azt írod, hogy régóta magadra főzöl...
Plusz a szarvasgulyás ugyebár.... :)
18: akkor csak unalomból kérdezted meg, hogy hogyan kell...???
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__1..
Akkor most elárulom neked: gondolomformán.
Elkeverem a tojást egy bögre tejjel, és annyi lisztet adagolok hozzá fokozatosan, hogy a jó állagot elérje. Soha nem mérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!