BioTech ízesítőcsepp? Tényleg jó ízt ad? Tapasztalatok? Megéri?
Kávéba, tejbe, pudingba tenném édesítő helyett. Csokisat gondoltam.
Ilyen ízesítőcseppeket árulnak külföldön, nagyon divatos, de Magyarországon csak itt a Biotech boltban kapható. Elég drága is.
Én nem vagyok sportoló, nem is sportolok, nem azért venném.
tehát ez gyakorlatilag cukormentes édesítőszer?
Mit kell ezen divatozni??? Van n+1 féle édesítőszer forgalomban...
Mondjuk érdekes, hogy mindent leír, hogy mi NINCS benne (free from....), de az, hogy mi VAN, az sehol... :-DDDD
Nyilván valami édesítőszer, plusz mesterséges aromák.
Aranyáron...
Lejjebb kell menni, ha ranyomsz az egyik plusz jelre, legordul egy kis ablak es oda van irva, hogy mit tartalmaz 2-es.
Hat amugy nekem tul mu ize van, vaniliasat probaltam. Bar az igaz, hogy en nem szeretem alapvetoen az edesitos izt szoval gondolhattam volna, hogy ez se fog bejonni :D
Van egy ilyen edesitos mellekize+vanilia, igazabol igy kell elkepzelni.
Lehet attol meg neked bejonne, illetve a tobbit nem kostoltam, de mivel osszetevokben ugyanaz, csak az aroma mas, ezert gondolom mindegyikben ott van ez a mellekiz.
Amugy szerintem nem draga, mert egy millio evig eleg. Keves kell belole es nyilvan nem fogod beletenni mindig mindenbe.
3: hát az nem túl sok.... :-D
ÖSSZETEVŐK: aroma, édesítőszer (szukralóz).
töredék áron lehet kapni szukralózt...
édesítőt lehet kapni, de ez ízesített édesítő
ilyet máshol lehet kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!