Forró levegős fritőzzel van bárkinek jó tapasztalata?
Vettünk egy Tefal sütőt, és nekem nem jön be. Még csak nem is volt olcsó.
Eddig csak krumplival kísérleteztem, de nem volt benne egy ehető állagúként elkönyvelhető darab sem. Mind egyszerre volt nyers és égett.
Én vagyok ennyire hülye, vagy az eszköz ócska?
Se a készülékkel, se veled nincs baj.
Azért térnek el a vélemények, mert eltérnek az igények.
Az én ízlésemnek például nem felel meg az ilyen módon készült étel. Mások viszont meggyőzték magukat arról, hogy ez milyen jó.
Technikai szempontból a forró levegős fritőz egy zárt rendszerű hőlégfúvónak felel meg. Ez nem sok jót ígér az étel állagát illetően. Esélye sincs végbemenni azoknak a kémiai és fizikai reakcióknak, amik a hagyományos olajban sütés során jönnek létre.
De sokaknak így is bejön az eredmény, hiszen a táplálkozási ezotéria jól elültette az emberekben az egészségtelennek mondott táplálkozás és halál közti egyenes összefüggés képzetét. Holott, a mértéktartással mind az egészség, mind az élvezetes táplálkozás megőrizhető.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves #6. Igazából nem tudlak minősíteni téged, nem is az én feladatom, megtetted azt saját magad egyetlen mondattal. Ha valaki annyira intelligens, hogy egy számára teljesen ismeretlen embert megítél egyetlen kérdésből, nem is értem miért a gyakorin válaszolgat, miért nem a tollait igazgatja egy felhőn ülve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!