Meg lehet csinálni, legfeljebb nem lesz annyira ízes, de attól még egész jó lesz.
2010. okt. 1. 09:29
Hasznos számodra ez a válasz?
2/13 anonim válasza:
Ha van otthon csemege piros aranyad, tedd bele, és javit a dolgon. :-)
Én van amikor igy csinálom, mert az őrölt paprikát nem mindig szereti a gyomrom.
2010. okt. 1. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?
3/13 anonim válasza:
Bocs, félreértettelek. Miért gondoltam, hogy örőlt paprikád nincs otthon:-)
Persze, meg lehet csinálni annyiból is, ne aggódj.
2010. okt. 1. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?
4/13 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül bele egyik sem. Fontosabb,hogy zsírral csináld,merta pirospaprika csak abban adja ki az ízét,ne legyen hosszú leve,és ha csirkéből készíted,akkor az csak comb,esetleg a háta legyen. Mellehúsból nem lehet jó pörköltet főzni,bár sokakat ez nem érdekel.
2010. okt. 1. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
5/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen. esetleg van itthon paradicsompürém, az segíthet még?
2010. okt. 1. 09:36
6/13 anonim válasza:
Hát, én nem tenném bele, az túl erőteljes izt ad, szerintem.
2010. okt. 1. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
7/13 anonim válasza:
Nem tudom, ki hogy van vele- igaz, én házi, otthoni csirkéből főzöm, amit anyukám készit elő-, de a csirkepörköltet nem válogatom ki hús szerint. Mindent beleteszek, lábat, combot, szárnyat, zuzát....
2010. okt. 1. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
8/13 anonim válasza:
Bocs, kicsit későn érő tipus vagyok ma. :-)
Ha nincs semmid otthon, és mégis megkockáztatod a paradicsompürét, mit szólsz hozzá, ha nyakon öntenéd az egészet egy pohár tejföllel?
Van aki igy csinálja, akkor nem lesz annyira paradicsomos, és egy kellemes ize lesz a tejföltől.
Remélem azért sikered lesz vele, bármit csinálsz is.
2010. okt. 1. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
9/13 anonim válasza:
Piros Aranyat és egy mokkáskanál par. pürét bátran tegyél bele. Ha esetleg van egy kis lecsód elrakva, abból is tehetsz bele.
2010. okt. 1. 09:49
Hasznos számodra ez a válasz?
10/13 anonim válasza:
szia! igen sokszor csináltam már paprika, paradicsom nélkül. akkor kerül bele, ha van itthon éppen.télen ritkábban, esetleg a fagyóból. szóval nem létszükséglet a pörköltbe.
a lényeg, hogy jó sok hagymából készüljön a testes szaft,jó pirospaprikával.
a fűszerezés ízlés szerinti. én egy kis őrölt köményt is szoktam a pörköltbe tenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!