El lehet-e készíteni a rántottát ténylegesen kalóriaszegényen, illetve ki mivel szokta felturbózni?
Figyelt kérdés
Némileg túlsúlyos emberként nem túl radikális, de hatékony diétába szeretnék fogni. A tojásrántotta viszont nagy gyengém, kb. minden második nap szívesen fogyasztom reggelire (átlag 3 tojásból, alkalmanként baconnel/sonkával, fűszerpaprikával, egy szelet kenyérrel), szóval ha van erre valami praktika, szívesen készíteném el kicsit máshogy, hogy ne kelljen teljesen lemondanom róla. :)2022. dec. 8. 19:11
11/14 anonim válasza:
3 tojásból kevés olajon rántotta: ~300 kcal
1 szelet fehér kenyér (hagyományos): ~200 kcal
1 szelet vékonyra sült bacon (~4 dkg): ~200 kcal
Szerintem te is tudod, mit hagyj el a kalóriák érdekében.
Különben ajánlom a kaloriabazis.hu oldalt. Sokan nem is hinnék, miben mennyi kalória van. Én mikor elkezdtem figyelni, a kedvencemen, a tepertős pogácsán lepődtem meg a legjobban! Az Aldis 325 kalória! 1 db! Amiből simán benyomok 3-at is!!!! És igazán tápanyag nem nagyon van benne.
12/14 anonim válasza:
11: mekkora szelet az a 200kcal-os kenyér? úristen
13/14 anonim válasza:
12-es: elég kicsi - 10 dkg 270 kcal.
14/14 anonim válasza:
#12. Egy hagyományos, fehér kenyérből egy szelet 70 gramm, ami pontosan 189 kcal.
Nézz csak meg egy kenyér csomagolásán a kcal adatot. Meg fogsz lepődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!