Valakinek megvan Puzsér Póbert Gonzó szakácskönyve?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla milyen? Megéri megvenni?2022. dec. 4. 21:43
1/7 A kérdező kommentje:
*Róbert. Bocsi az elírásért.
2022. dec. 4. 21:44
2/7 anonim válasza:
most néztem a librinél 8540 Ft, hát én ennyit biztos ki nem adnék egy ilyen kaliberű könyvért annak ellenére sem, hogy szeretek sütni / főzni meg olvasni is xd.
esetleg 2500 ért megvenném ha vannak benne kedvemre való dolgok.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
azóta jobban utána olvastam én is :D. De még mindig fent tartom igazából, hogy az ő és egy másik magyar szerzőjű könyvért sem adnék ki ennyit mert ez elég érősen túlárazott lett. De talán így az a keret feljebb csúszik 3000 re. Ezt tartom érte reális árnak mert nevesebb külföldi szerzők könyvei sem sokkal drágábban 3000 nél.
5/7 anonim válasza:
Aki szakácskönyvet akar venni, az nem olyan irományra vágyik, amibe, ha bele lapoz, a képek láttán elmegy a kedve az evéstől.
Vegye meg, aki nem sajnál 8500 forintot kiadni egy olyan könyvért, ami lehet polgárpukkasztó, lehet gusztustalan, de nem szakácskönyv, sőt kimondottan megtévesztő szakácskönyvként kiadni.
6/7 anonim válasza:
3-as vagyok. Amúgy szerintem is drága.
7/7 anonim válasza:
Valaki amúgy szokott ruhában főzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!