Puzsér Róbert nem szégyenli magát, hogy nagyrészt neki köszönhető, hogy az ellenzék ezzel a Márki-Zay Péterrel sosanemlátott vereséget szenvedett?
Figyelt kérdés
Puzsér annyi fiatalt „behülyített” az előválasztás idején, hogy ezzel megverette Klárát, akivel nyerhetett volna az ellenzék.#Demokratikus Koalíció #Puzsér Róbert #Dobrev Klára #Márki-Zay Péter #Mindenki Magyarországa Mozgalom #DK
2022. nov. 30. 17:15
1/7 anonim válasza:
Ezt az eszmefuttatást még nem hallottam :)
A vége a legjobb ott van a csattanó : "Klárát, akivel nyerhetett volna az ellenzék"
Bruhaha...
2/7 anonim válasza:
végülis Klárika már kormányon van, tehát nyert.
3/7 anonim válasza:
Ja Klárika csinált magának egy kormányt amit a csúnya választók sem vehetnek el tőle. Nagyon ötletes.
4/7 anonim válasza:
Puzsér a magamutogatásból él, értelmes és hasznos tevékenységhez nem ért.
5/7 anonim válasza:
@4 a baj nem ez. A baj az, hogy a kormany is ilyen.
6/7 anonim válasza:
"Klárát,akivel nyerhetett volna az ellenzék"
Pont,hogy azért szavaztak többen MZP-re mert Klára volt a másik jelölt😆
7/7 anonim válasza:
Nekem is van olyan ismerősöm, aki okosabbnak hiszi magát mindenkinél, közben Puzsér az istene. Ő is miatta szavazhatott MZP-re. Bár szerintem még a politikai nézete is emiatt a hülye miatt alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!