Van olyan, aki hordozható mini sütőben készít kenyeret vagy süteményeket?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy a hírverés mellett valóban alkalmasak-e ilyenek sütésére is. Beesik például a tészta közepe ill. túl egyenetlenül süt, vagy nincsenek ilyen gondok?
Előre is köszi a válaszokat!
2022. nov. 12. 15:54
11/14 anonim válasza:
De igen, kell előmelegítés, ahhoz, hogy az egész gép áthevüljön, és nem csak a fűtőszál pirítson közvetlenül, bőven nem elég 1 perc!
12/14 anonim válasza:
Írtam a hőkapacitást tegnap v. azelőtt.
Ha kinyitsz egy előmelegített 70 literes sütőt, annál legfeljebb pár fokot csökken a hőmérséklet, míg betolod a kenyeret.
Egy 20 literesnél egy rövid kinyitásnál simán lemegy 100 fok alá a 200-as előmelegítés. Pici az összhő kapacitása.
13/14 NTBS válasza:
Én nem sütők max. rendes sütőben.
14/14 anonim válasza:
A húgom konyhájában ilyen van, ő szokott benne sütni, szerinte nem érezni a különbséget. Hasonló volt egy albérletemben, a tetején pedig volt két főzőlap. Nekem egy normál tűzhely után abszolút nem jött be. Alacsony fokozaton sokkal tovább tartott elkészíteni az ételt, magasabban pedig égetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!