Valaki meg tudja mondani miért lesz minden leves amit csinálok másnapra a hűtőbe főzelék állagú?
Figyelt kérdés
Nagyjából az összes lé eltűnik. Az érdekelne, hogy mit tudnék tenni ez ellen.2022. nov. 9. 10:26
11/15 NTBS válasza:
Az alkotók felszívják a vizet. Tegyél bele több vizet, és nem lesz baj.
12/15 A kérdező kommentje:
Rendben. Legközelebb akkor picit felöntöm még vízzel :)
2022. nov. 9. 15:57
13/15 anonim válasza:
Az is lehet h levesbol kiveszel egy kislabasba es levestesztat, csipetket abba fozod. Es talalasnal kulon teszed az asztalra. Es kulon is tarolod a levestol a maradekot
14/15 A kérdező kommentje:
#13 Ez is egy jó ötlet. A húslevesnél alapból is így szoktuk.
2022. nov. 9. 16:23
15/15 Noren1989 válasza:
Nekem az vàlt be, h alapból teliteszem a kondért. Fűszerezés utàn emiatt le kell szednem némi levet,h ne buggyanjon ki. Szépen megfőzöm, és az utolsó művelet (ràntàs, habaràs) utàn, mikor màr kicsit elfőtt a lé, szépen visszaöntöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!