Valaki meg tudja mondani miért lesz minden leves amit csinálok másnapra a hűtőbe főzelék állagú?
Figyelt kérdés
Nagyjából az összes lé eltűnik. Az érdekelne, hogy mit tudnék tenni ez ellen.2022. nov. 9. 10:26
1/15 anonim válasza:
Sok rántást teszel bele. Kevés lisztet rakj a rántáshoz.
2/15 anonim válasza:
Tészta van bennük? Mert ha igen akkor valószínűleg az szívja el a folyadékot.
3/15 anonim válasza:
A krémleves is besűrűsödik, azt is hígabbra csináld.
4/15 A kérdező kommentje:
Most épp gulyás levest csináltam. Tettem bele csipetkét, meg az alap zöldséget. Lehet akkor az volt a baj a lé csak éppen ellepte a többi elemet.
2022. nov. 9. 11:00
5/15 anonim válasza:
Majd bele jössz ! Azért kevesebb liszt az működik majd .
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. nov. 9. 11:27
7/15 anonim válasza:
A csipetke is felveszi, ja. Én csak akkor szoktam tésztát főzni a levesbe, mielőtt esszük, mert 2 nap múlva akkora lób.szó tészták lesznek benne, hogy undi az egész :D
8/15 anonim válasza:
A csipetke szívta fel, egész biztosan.
9/15 anonim válasza:
A liszt, a tészta és a krumpli nagyon be tudja szívni a folyadékot. Ehhez mérten adj hozzá több vizet. Mondjuk 2-3 pohárral többet.
10/15 anonim válasza:
A csipetke állásában felszívta. Huslevesben pl a tészta tudja. Zöldséglevesben a krumpli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!