Nagyon ho vege van..tej nincs itthon,se tejfol. Fuszerek,vaj,krumpli,rizs,majonez. Fagyasztoba rengeteg paradicsom,petrezselyem. Tojas sincs,hagyma se.
Mit keszitsek?
2022. nov. 2. 10:55
1/10 anonim válasza:
főtt kockázott karajt
2022. nov. 2. 11:06
2/10 anonim válasza:
Csinálj egy pörköltet, abból már akármi lehet.
2022. nov. 2. 11:06
3/10 anonim válasza:
Nincs hagymája. Bár 2-3 hagymát venni nem egy anyagi csőd.
2022. nov. 2. 11:17
4/10 anonim válasza:
Szerintem is a "kockázás" leszűkíti a kört. Eszembe nem jutna karajt kockázni. Vegyél hagymát és mivel semmid nincs egy raguhoz, marad a pörkölt.
2022. nov. 2. 11:21
5/10 anonim válasza:
Hempergesd meg lisztben a kockákat, süsd ki mint a natúrszeletet, sósan borsosan és petrezselymes krumplit adj hozzá.
2022. nov. 2. 11:26
6/10 anonim válasza:
Nekem is fura... hol árulnak egyáltalán karajt kockázva? Teljesen unortodox. :-D
Szeletelve vagy filézve egyben, esetleg csonttal együtt - ezt a három formát lehet kapni felénk mindenhol.
2022. nov. 2. 12:30
7/10 A kérdező kommentje:
Jezusom ezen a kockazason fennt akadni. Xd megveszem a karajt nagy darabokban aztan szeletelve kockazva ,csikozva elteszem. Mert en karajbol szeretem a porkoltet. Mi ez a problema nem tudom ..:D
2022. nov. 2. 15:37
8/10 anonim válasza:
Az, hogy marhaság.
2022. nov. 2. 15:50
9/10 anonim válasza:
Hát speciel nekem nem gond, hogy te karajból szereted a pörköltet, de valljuk be, elég ritka és ezzel leszűkítetted a lehetőségeket.
Nyilván nem ajánlgathatunk neked szeletelt feldolgozást igénylő ételeket.
(5-ös válaszoló voltam)
(Megjegyzem, ha sikerül teljesen zsír nélküli oldalast kapnom, én abból készítem a világ legjobb húslevesét. Ízlések és pofonok...)
2022. nov. 2. 15:51
10/10 anonim válasza:
Csinálj hamis brassóit. Kisutod fuszerekkel a karajt, esetleg paradicsommal. Kisutsz jrumpkit kockazva majd osszeforgatod a kettot
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!