Az előfőzött pacalt meg lehet egyből úgy sütni, mint pl. a kockázott csirkemellet?
Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 18:07
1/8 anonim válasza:
A pacalt nem lehet sütni, mert ehetetlenül rágós lesz!
Még elöfözés után is sokáig kell fözni, hogy megpuhuljon, és akkor sem lesz igazán puha, mindig marad valami szilárdabb állaga.
3/8 anonim válasza:
Ezerféleképp lehet kockázott csirkemellet készíteni, te mire gondoltál? Ahogy írták, a sima serpenyős sütéstől még az előfőzött is kemény marad.
Brazíliában ettem olajban sütve, úgy tolerálható volt sör mellé, de nagyon emlékezetesnek vagy finomnak nem nevezném. Plusz azt hiszem ott rendesen megfőzték előtte, úgy persze te is variálhatsz a receptekkel. Egyenesen a zacskóból nem.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Semmivel nem lesz ragosabb, mint a divatos tintahal karika (befottes gumi).
A pacal tomeny kollagen, ha megfeleloen keszited nem lesz ragos.
6/8 anonim válasza:
5
De ostoba komment...maradtál volna csendben
7/8 anonim válasza:
4-es: el is olvastad a recepteket? Mindkét esetben elöször még hosszan fözik, raguszerüen készítik el, és a második esetben ezt sütöben megpirítják, de egyiket sem nevezném sütésnek!
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!