Lehet-e serpenyőben afféle müzli szeletet készíteni és ha igen, akkor hogyan csinálod vagy csinálnád? Megoldható? (Tojás ne legyen benne.) Recept és minden részlet leírása.
Elromlott a sütő, egyelőre serpenyős megoldás jön szóba.
Előre is köszi az ötleteket!
Beszólásokat mellőzzük, kösz.
Van több sütés nélküli müzliszelet recept is a neten, de ha megírod, mit szoktál eddig csinálni (Mármint a receptet) , akkor meg tudom nézni, van-e hasonló serpenyöben készítve.
Szerintem egyébként kis fokozaton, gáz esetén lángelosztóval, fedö aaltt meg lehet csinálni, csak kicsit kisérletezni kell vele.
Itt egy érdekes recept, sütö nélkül:
https://www.youtube.com/watch?v=xiB_37nb_os
De a legtöbb müzliszeletet eleve nem sütik, hanem szárítják, azt serpenyöben is lehet alacsony fokozaton
Nagyon köszönöm az ötleteket!
Aztán a kérdés kiírása után én is láttam, hogy sütés nélkül is lehet készíteni.
Végül is, amit a boltokban árusítanak müzli szelet néven, szerintem azok sincsenek megsütve.
Még egyszer köszönöm a tippeket!
Ezeket mindenki alakíthatja saját ízlése és egyéb személyes szempontok alapján. (Pl ha vki allergiás a mogyoróra, akkor nyilván azt nem tesz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!