Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem lesz sosem sűrű a...

Miért nem lesz sosem sűrű a bolognai szószom?

Figyelt kérdés
Házilag készített paradicsomlével csinálom. Főzöm bő 1,5 órát, mégis van alatta ilyen vizes lé. Mit csináljak másként hogy jó sürű legyen? Lehet a paradicsomlé a ludas, és tényleg inkább passzírozott paradicsom kéne bele? Azt ne mondjátok hogy üveges meg por és hasonlók, mert esz a fene, hogy a tesóm azzal csinálja, neki pedig mindig jó sűrű?
2022. nov. 1. 15:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
13%
nem tudjuk, nem derült ki, hogy hogy csinálod
2022. nov. 1. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 A kérdező kommentje:
Fördős Zé receptje alapján.
2022. nov. 1. 17:32
 13/15 NTBS ***** válasza:
100%
Nem jól csinálod.
2022. nov. 1. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem jo a paradicsom le is, abbol csinalom en is. A fokhagyma/hagyma amugy jol besuriti.
2022. nov. 1. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:

Kevés paradicsom kell bele, és egészen biztosan nem híg par.lé.


Tessék, itt van Gianni receptje:


[link]

2022. nov. 1. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!