Fagyasztott házi szalonna felszeletelése hogyan?
Figyelt kérdés
Kaptam egy tábla fagyasztott szalonnát. Frissen fel szoktam szeletelni és úgy eltenni adagonként a fagyiba, de most egészben kaptam. Ennyit egész télen eszünk. Mivel tudnám fagyasztott állapotában felszeletelni? Valami trükköt vagy eszközt ajánljatok légyszi :)2022. okt. 30. 17:36
11/14 anonim válasza:
10, durva fűrészeléshez való. Durvan romcsolna.
12/14 anonim válasza:
"Akkor a hármas hozzászólásban linkelt, hentes eszközként árult fűrész sem jó?Tehát a bolt becsapja a vevőket?"
A leírásban CSONT és LEHÜTÖTT (NEM FAGYASZTOTT) hús vágására javasolják. Hentes szerszám, de nem mindenre alkalmas!
Tehát a bolt NEM csapja be a vevöket, feltételezi, hogy képesek a hütött és a fagyasztott között különbséget tenni.
13/14 anonim válasza:
12
Oké.De ha csontot elvágja,akkor valószínűleg a keménnyé fagyott húst is..
14/14 anonim válasza:
NEM. A csont teljesen kemény, merev szerkezetü, a hús nem, ha elkezded fürészelni, akkor helyileg olvad (a fürészelés helyén felmelegszik valamennyire) és csak kenödik a fürészre.
Kipróbáltam korábban, nem csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!