Fagyasztott házi szalonna felszeletelése hogyan?
Igen de baromi kemény. Mire végigszelem azt a 30 centit a nap lemegy, meg is ki olvad :)
És akkor csak 1 szelet
Hát olyant nem is hallottam még,hogy valaki fagyasztaná a szalonnát.Eláll az hetekig is a hűtőben.
------------------------------------------------------------------------
Bárd,szekerce...
Esetleg veszel egy ilyent:
Ez direkt húshoz való.
Nem tudom,egyszerre mennyit használsz belöle, egy vagy több szeletet, de akkora adagokra vágnám. Ha van ismerösnek szeletelögépe, az jó hozzá, vagy nagyon éles késsel, csak vigyázz, nehogy a kezedet is elvágd.
3-as: egy TÁBLA szalonnát nem egy-két HÉT alatt fogyaszt el valaki, inkább több hónap. Az alatt meg simán megavasodik. Emellett a hütöben kiszárad, romlik a minösége, a fagyasztóban meg friss marad.
Különböző ételekbe rakom, de tényleg 1-1 szeletet. Nem eszünk belőle sokat, így egy tábla szalonna nekünk tényleg egy télre elég.
Ilyen csontfűrészhez hasonló van szerintem a férjemnek, talán vasfűrész vagy mi a neve. Apró recés. Holnap nekiugrasztom vele :)
Bárddal vagy hasonlóval hogyan szelnék szeleteket....? :)
"Ilyen csontfűrészhez hasonló van szerintem a férjemnek, talán vasfűrész vagy mi a neve. Apró recés. Holnap nekiugrasztom vele :)"
Az a baj hogy holnapra már kiolvadhat, és ugye akkor már nem egészséges visszafagyasztani.
9
Akkor a hármas hozzászólásban linkelt, hentes eszközként árult fűrész sem jó?Tehát a bolt becsapja a vevőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!