1/4 anonim válasza:
Levest. Kicsi vagy nagy, a lényege, hogy tyúk és annak fantasztikus a levese. Amikor kész, akkor kiszeded a húsokat, baconba tekered és fokhagymásan borsosan kicsit átsütöd. Én legjobban szeretem sütőben sült, vajas rozmaringos krumplival.
Vagy készíthetsz egy mártást mellé, (paradicsomos, tormás, fokhagymás, ...stb), mert a tyúkhús csak megfőzve eléggé száraz.
2/4 anonim válasza:
Csinálhatsz belőle pörköltöt is, de valóban levesnek a legjobb, mert száraz nagyon és egy jó tyúkhúslevest kár kihagyni! Anyám is levesnek csinálta, utána leszedte a húsokat, ledarálta/aprította, összekeverte egy kis főtt zöldséggel, némi fűszer, tojás és roló formában kisütötte, krumplipürével ettük.
3/4 anonim válasza:
Levest. Hus egy részét tedd bele vissza másikból csinálj valamit. Pl rizseshúst
4/4 anonim válasza:
Leves! Ismerem ezeket, mire megfő, úgy összeugrik a hús, hogy nagyítóval kell keresni, szóval legalább az ereje főjön ki rendesen. Nem csinálnék belőle se pörköltöt, se semmi mást.
Húsleves a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!