Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hántolt gabonák főzése (rozs,...

Hántolt gabonák főzése (rozs, zab, árpa, tönkölybúza)...?

Figyelt kérdés
Sokféle köretet készítettem már életemben (kuszkusz, bulgur, köles, rizs, tészta, burgonya, quinoa, pelyhek (müzlihez)...), de hántolt gabonákat még soha. A kérdésem az, hogy valamelyik körethez lehet hasonlítani? Sok idő. Mire megfőnek?

2022. okt. 9. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valahol a barnarizs, bulgur és a tarhonya között.

Kb annyi idö kell neki, mint a barnarizsnek.

Én szeretem ezeket is.

2022. okt. 9. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezek közül csak az árpával van tapasztalatom, az kegyetlenül lassan fő puhára. Forrázás és 4-5 órányi áztatás után is kell még neki fél óra főzés ahhoz, hogy apám ne panaszolja fel, hogy nem elég puha. Holnapután kipróbálom kuktában is, hátha úgy jobb lesz.
2022. okt. 9. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha leforrázod, utána nem lesz puha. Hideg vízben kell elkezdeni fözni.
2022. okt. 9. 19:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
2022. okt. 11. 11:50

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!