Hántolt gabonák főzése (rozs, zab, árpa, tönkölybúza)...?
Figyelt kérdés
Sokféle köretet készítettem már életemben (kuszkusz, bulgur, köles, rizs, tészta, burgonya, quinoa, pelyhek (müzlihez)...), de hántolt gabonákat még soha. A kérdésem az, hogy valamelyik körethez lehet hasonlítani? Sok idő. Mire megfőnek?2022. okt. 9. 11:11
1/4 anonim válasza:
Szerintem valahol a barnarizs, bulgur és a tarhonya között.
Kb annyi idö kell neki, mint a barnarizsnek.
Én szeretem ezeket is.
2/4 anonim válasza:
Ezek közül csak az árpával van tapasztalatom, az kegyetlenül lassan fő puhára. Forrázás és 4-5 órányi áztatás után is kell még neki fél óra főzés ahhoz, hogy apám ne panaszolja fel, hogy nem elég puha. Holnapután kipróbálom kuktában is, hátha úgy jobb lesz.
3/4 anonim válasza:
Ha leforrázod, utána nem lesz puha. Hideg vízben kell elkezdeni fözni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
2022. okt. 11. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!