Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeletelt kenyeret, meg...

Szeletelt kenyeret, meg egészbe el lehet tenni mélyhűtőbe?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Simán. Mi ált. félbevágva rakjuk be a mélyhűtőbe, aztán ha elővesszük, akkor alufóliástul bedobjuk a sütőbe, finom ropogós lesz a héja és belül puha:) Sütési időt ne kérdezd, fogalmam sincs, fél óra biztosan kell.

Egyébként otthon sütjük, a mélyhűtős megoldás vészhelyzetre van, ha netán elfogyna a házi kenyér...

2010. szept. 26. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Én nejlonzacskóban dobom be a mélyhűtőbe, a kilós cipót félbe vágva,a félkilósakat egyben. Ha kell, kiveszem és mikróban 5-6 perc alatt kiolvad, ha pedig van idő rá, akkor simán, szobahőmérsékleten hagyom 1-1,5 óra alatt felengedni. Anyósom szeletelve teszi fagyasztóba a kenyeret, 2-3 szeletes csomagokban, úgy is nagyon finom, amikor kienged.
2010. szept. 26. 23:01
 3/4 A kérdező kommentje:
köszike...
2010. szept. 26. 23:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Én általában a szeletelt kenyeret szoktam lefagyasztani. Ha egyben van, akkor felszeletelem.Mikor kiveszem, szétrakom, pár perc alatt szoba hőmérsékleten kiolvad, és olyan lesz, mint amikor betettem.Persze ha szikkadt kenyeret fagyasztassz, akkor szikkadt is marad. Az jó lesz bundás kenyérnek.
2010. szept. 27. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!