A hal megromlik ha kibelezés nékül raktam mélyhűtőbe?
Figyelt kérdés
Tegnap este figtuk a kárászokat és nem volt már kedvünk kibelezni,megpucolni,ezért mára hagytuk és irány a mélyhűtő.Ma délután szeretnénk elkészíteni.Meg lehet még enni?Vagy nem ajánlott?2011. jún. 29. 12:08
1/3 doboszoli válasza:
Semmi baja nem lesz, csak egy kicsit fura a dolog.
Nyugodtan egyétek meg.
2/3 anonim válasza:
A hűtőbe (alapból) csak teljesen megtisztított, konyhakész terméket szoktam berakni. Persze, ha kiengedett és akkor belezed, (elvileg) nincs baja.
3/3 anonim válasza:
13,30-as vagyok!
Legközelebb a pucolatlan halat (akár pikkelyestől is) jó vastag, többrétegű, bevizezett normál (nem színesújság) újságpapírba csomagold be, majd tedd egy reklámszatyorba, de a szája maradjon nyitva, és az egészet így tedd tálcára. Egy éjszakát a normál hűtőben is "megalszanak", nem kell lefagyasztani őket.
Másnap nyugodtan pikkelyezheted, belezheted, semmi bajuk sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!