Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A hal megromlik ha kibelezés...

A hal megromlik ha kibelezés nékül raktam mélyhűtőbe?

Figyelt kérdés
Tegnap este figtuk a kárászokat és nem volt már kedvünk kibelezni,megpucolni,ezért mára hagytuk és irány a mélyhűtő.Ma délután szeretnénk elkészíteni.Meg lehet még enni?Vagy nem ajánlott?
2011. jún. 29. 12:08
 1/3 doboszoli ***** válasza:

Semmi baja nem lesz, csak egy kicsit fura a dolog.

Nyugodtan egyétek meg.

2011. jún. 29. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
A hűtőbe (alapból) csak teljesen megtisztított, konyhakész terméket szoktam berakni. Persze, ha kiengedett és akkor belezed, (elvileg) nincs baja.
2011. jún. 29. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

13,30-as vagyok!

Legközelebb a pucolatlan halat (akár pikkelyestől is) jó vastag, többrétegű, bevizezett normál (nem színesújság) újságpapírba csomagold be, majd tedd egy reklámszatyorba, de a szája maradjon nyitva, és az egészet így tedd tálcára. Egy éjszakát a normál hűtőben is "megalszanak", nem kell lefagyasztani őket.

Másnap nyugodtan pikkelyezheted, belezheted, semmi bajuk sem lesz.

2011. jún. 29. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!