? Keserűre pirított hús...
Túlpirítottam a húst és keserű lett. Körettel már összekevertem. Szaft nincs hozzá és nem is lesz és mást se tudok hozzáadni, hogy a keserűséget elvegyem. Olvastam, hogy a cukor hatásos, csakhogy az a helyzet, hogy a keserű íz nem az egész ételben, hanem csak a húsdarabokban érződik. Úgy gondolom, hogy egy sós ételhez (ami csak enyhén sós) cukrot adni nagyon nem lenne kellemes főleg úgy, hogy a cukor az egész ételre hatna, míg csak a húsokon érezni a keserű ízt. (Semmi mást nem tartalmaz az étel, mint: hús, szalonna, kuszkusz, víz, só - hagyma nincs.)
Kinek van ilyen vagy ehhez hasonló TAPASZTALATA, amit végül megoldott sikeresen? És hogyan oldottad meg?
Ezt úgy lehet megoldani, hogy raktározod a tapasztalataidat, és máskor jobban figyelsz.
Tanulópénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!