Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » ? Keserűre pirított hús...

? Keserűre pirított hús...

Figyelt kérdés

Túlpirítottam a húst és keserű lett. Körettel már összekevertem. Szaft nincs hozzá és nem is lesz és mást se tudok hozzáadni, hogy a keserűséget elvegyem. Olvastam, hogy a cukor hatásos, csakhogy az a helyzet, hogy a keserű íz nem az egész ételben, hanem csak a húsdarabokban érződik. Úgy gondolom, hogy egy sós ételhez (ami csak enyhén sós) cukrot adni nagyon nem lenne kellemes főleg úgy, hogy a cukor az egész ételre hatna, míg csak a húsokon érezni a keserű ízt. (Semmi mást nem tartalmaz az étel, mint: hús, szalonna, kuszkusz, víz, só - hagyma nincs.)

Kinek van ilyen vagy ehhez hasonló TAPASZTALATA, amit végül megoldott sikeresen? És hogyan oldottad meg?



#íz #sütés #Keserű étel
2022. okt. 5. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:
95%
Ejjel 10 van, keszits ujat holnap. A tulpiritott hus egyenlo az odaegettel, ami meg egeszsegtelen. Annyit nem er az egesz...
2022. okt. 5. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
95%
Nekem mar több ilyen jellegű tapasztalatom van. Ami keserű, az nem javítható. Ráadásul másnapra olyan lesz mint a cipőtalp pluszban. Kuka.
2022. okt. 5. 22:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
60%

Ezt úgy lehet megoldani, hogy raktározod a tapasztalataidat, és máskor jobban figyelsz.

Tanulópénz.

2022. okt. 6. 07:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!