Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Holnap egy olasz férfival...

Holnap egy olasz férfival lesz randim,és neki kell főzzek.?

Figyelt kérdés

Szeretnék neki valami olaszos kaját főzni , vegetáriánus.

Arra gondoltam hogy előetelkent csinálok egy egyszerű Bruscettat ( de a kenyérre először teszek mozarellat és csak utána teszem rá a paradicsomot ) teszek még a tanyerra szőlőt,diót.... nem tudom még mit szokás....

De főetelkent mit csináljak? Van valami ötletetek,esetleg egy jól bevallt recept ? Q tengeri herkentyűket nem szeretem ,arra gondoltam hogy valami tészta felet kellene készíteni. Esetleg valami tejszínes,...... nem tudom .tejszínes , zöldséges tészta? Ez nem hangzik túl jól... minden ötletert halas vagyok .

2022. szept. 27. 20:24
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
90%
Én már ott elakadtam, hogy szexpartnernek minek ennyire törni magad főzéssel. Vigyen el ebédelni/vacsorázni, aztán jöhet a szex.
2022. szept. 28. 11:55
 32/40 anonim ***** válasza:
20%
Tipikus 21. századi felfogás, randi=szex
2022. szept. 28. 13:01
 33/40 A kérdező kommentje:
Annyira helyes. 1.90 cm ,kék szemű, barna hajú. Divatosan öltözik, stilusos, sármos. Én 1.80 vagyok, hosszú fekete hajam van ,barna szemem. Szerintem össze illunk.. akkor is ha nem a párom, nagyon kedvelem. Remélem mindig jól fog sikerülni. Q szepitkezes megvolt. Ki van takaritva . Már csak a kaját nem kellene el...... :-)
2022. szept. 28. 13:26
 34/40 anonim ***** válasza:
67%
Te ma mindenképpen meg leszel ......:)
2022. szept. 28. 13:51
 35/40 A kérdező kommentje:

35 , remélem:D

Es pont most jött ki a herpesz a szamon. Várom hogy kinyisson a gyógyszertár. Szerintem ma még a jó Isten is elennem van .

Így hogyan fogok csokolozni? Talán herpesz tapasszal nem lesz észrevehető

2022. szept. 28. 14:10
 36/40 anonim ***** válasza:
78%

Ahogy kiveszem az írásodból te teljesen oda vagy érte, ő pedig csak egy dolgot akar, és mellé ha már meghívtad, enni is egy jót.

Szerintem egy szex kapcsolatban pont az a jó, hogy egyik sem akar többet.

Ez így bukta lesz hosszú távon, mert rájön, vagy pedig lelkileg teljesen rámész. És itt most pont nem a kajád az, ami fontos.

Jó randit, ha nem tetszik neki a főztöd, akkor tedd ki, annyit nem ér, hogy stresszeld magad egy ilyen felemás kapcsolat miatt.

2022. szept. 28. 14:15
 37/40 A kérdező kommentje:

37. Ez még csak a második randink és még nincs igazán letisztazva hogy milyen irányt vesz a kapcsolat. Pénteken is jön ,össze szereli a butorjaimat, segít ahol tud,én főzök neki, szexelunk.... de ahogy emlitettem, még nagyon az elején vagyunk

Persze nagy a valószínűsege hogy neki ez csak q szexről szól, de megmondom őszintén, jelenleg én sem igazán vágyom többre. Aztán lehet hogy megszer3tem idővel es nagy pofára esés lesz de ez sajnos mindig benne van a pakliban.

Amugy én ilyen természetű vagyok mindenkit szívesen megvendegelek akkor is ha nem is igazán ismerjük egymást.... :-)

2022. szept. 28. 15:07
 38/40 A kérdező kommentje:

Az előétel finom lett, a tészta rettenetes. Kidobtam és rendeltem egy pizzát.

Minden más szuper volt. :-)

2022. szept. 29. 07:27
 39/40 Noren1989 ***** válasza:
75%
Amúgy mikor függesztjük màr fel a kamuzàst? 😉😅🤣😅🤣😅
2022. szept. 29. 07:54
 40/40 anonim válasza:
58%
kicsit kamu duma
2022. okt. 3. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!