Holnap egy olasz férfival lesz randim,és neki kell főzzek.?
Szeretnék neki valami olaszos kaját főzni , vegetáriánus.
Arra gondoltam hogy előetelkent csinálok egy egyszerű Bruscettat ( de a kenyérre először teszek mozarellat és csak utána teszem rá a paradicsomot ) teszek még a tanyerra szőlőt,diót.... nem tudom még mit szokás....
De főetelkent mit csináljak? Van valami ötletetek,esetleg egy jól bevallt recept ? Q tengeri herkentyűket nem szeretem ,arra gondoltam hogy valami tészta felet kellene készíteni. Esetleg valami tejszínes,...... nem tudom .tejszínes , zöldséges tészta? Ez nem hangzik túl jól... minden ötletert halas vagyok .
35 , remélem:D
Es pont most jött ki a herpesz a szamon. Várom hogy kinyisson a gyógyszertár. Szerintem ma még a jó Isten is elennem van .
Így hogyan fogok csokolozni? Talán herpesz tapasszal nem lesz észrevehető
Ahogy kiveszem az írásodból te teljesen oda vagy érte, ő pedig csak egy dolgot akar, és mellé ha már meghívtad, enni is egy jót.
Szerintem egy szex kapcsolatban pont az a jó, hogy egyik sem akar többet.
Ez így bukta lesz hosszú távon, mert rájön, vagy pedig lelkileg teljesen rámész. És itt most pont nem a kajád az, ami fontos.
Jó randit, ha nem tetszik neki a főztöd, akkor tedd ki, annyit nem ér, hogy stresszeld magad egy ilyen felemás kapcsolat miatt.
37. Ez még csak a második randink és még nincs igazán letisztazva hogy milyen irányt vesz a kapcsolat. Pénteken is jön ,össze szereli a butorjaimat, segít ahol tud,én főzök neki, szexelunk.... de ahogy emlitettem, még nagyon az elején vagyunk
Persze nagy a valószínűsege hogy neki ez csak q szexről szól, de megmondom őszintén, jelenleg én sem igazán vágyom többre. Aztán lehet hogy megszer3tem idővel es nagy pofára esés lesz de ez sajnos mindig benne van a pakliban.
Amugy én ilyen természetű vagyok mindenkit szívesen megvendegelek akkor is ha nem is igazán ismerjük egymást.... :-)
Az előétel finom lett, a tészta rettenetes. Kidobtam és rendeltem egy pizzát.
Minden más szuper volt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!