Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Holnap egy olasz férfival...

Holnap egy olasz férfival lesz randim,és neki kell főzzek.?

Figyelt kérdés

Szeretnék neki valami olaszos kaját főzni , vegetáriánus.

Arra gondoltam hogy előetelkent csinálok egy egyszerű Bruscettat ( de a kenyérre először teszek mozarellat és csak utána teszem rá a paradicsomot ) teszek még a tanyerra szőlőt,diót.... nem tudom még mit szokás....

De főetelkent mit csináljak? Van valami ötletetek,esetleg egy jól bevallt recept ? Q tengeri herkentyűket nem szeretem ,arra gondoltam hogy valami tészta felet kellene készíteni. Esetleg valami tejszínes,...... nem tudom .tejszínes , zöldséges tészta? Ez nem hangzik túl jól... minden ötletert halas vagyok .

2022. szept. 27. 20:24
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
86%
" Az a gond hogy Kb azt sem tudom hogy írjak a vegetarianust, és holnap mégis valamit hús nélkül kell készítenem" Egy finom lecsót csak össze tudsz dobni, házi nokedlivel.. az én olasz barátaim imádták :)
2022. szept. 27. 20:48
 12/40 anonim ***** válasza:
95%

És ha _megkérdeznéd_, hogy mit fogyaszt?

Mert sorolsz itt tejterméket, halat, tésztákat (lehet benne tojás) - igazán nagy bukás az lesz, ha olyasmit tálalsz, amit nem fogyaszt...

Továbbra sem tartom jó ötletnek az olasz ételt.

Akkor inkább egy jó lecsó.

2022. szept. 27. 20:48
 13/40 anonim ***** válasza:
85%
Ha még a vegetáriánus szó leírásával is gondjaid vannak, akkor ebből nem igen lesz lenyűgözés. Márpedig egy pasi szívéhez még ma is a gyomrán keresztül vezet az út.
2022. szept. 27. 20:50
 14/40 A kérdező kommentje:
Azt mondta bármit megeszik csak húst nem es hogy lepjem meg. Nincs nokedli szaggatom és a multkor is olyan hatalmas és szar lett a nokedlim amit két kanál segítségével szaggattam hogy az valami botrányos.... annyira ki vagyok..... komolyan mondom ,teljesen rá stresszeltwm a holnapi napra. Meg a lakást is ki kell takarítanom, le kell epilalnom a lábam, be kell vasarolnom főzzek is .... na ez durva lesz :D
2022. szept. 27. 20:52
 15/40 anonim válasza:
100%
Ahogy itt előttem írták, ne olasz kaját csinálj neki!
2022. szept. 27. 20:55
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Egy tésztát nem nehéz elkészíteni? Hát ha igazi olasz pasinak főzöl, akkor akár azt is el lehet rontani. Mondjuk nem "al dente"-re főzöd, vagy nem megfelelő tésztát főzöl ki a szószhoz - pl. spagettivel tálalsz valamit, amit szerinte mezze maniche-val kellene... szóval ott is van buktató.

Szerintem is maradj a magyarosabb ételeknél. Ha vegetáriánus, akkor sem lehetetlen a dolog, annyi jó recept van, amit el lehet készíteni. Sok szerencsét :)

2022. szept. 27. 20:55
 17/40 A kérdező kommentje:
Na jo,akkor az olasz kaja ki van lőve.
2022. szept. 27. 20:56
 18/40 anonim ***** válasza:
95%

Az olasz sógorom imádja a rakott krumplit, sok tojással, sok tejföllel, jó zaftosan, főzőtejszínnel, a tetején sajtos besamellel. Kolbász nélkül is jó.

(De egy nokedli átnyomót se nagy kunszt venni!)

2022. szept. 27. 21:18
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

18. "(De egy nokedli átnyomót se nagy kunszt venni!)"

Elvileg nem, de a kérdezőnek a főzés elött/után még szépítkeznie is kell.

2022. szept. 27. 21:24
 20/40 anonim ***** válasza:
84%

Olasznak tejszínes tésztát? 😂😂🤣🤣🤣

Esélytelen. Ennyi erővel hawai pizzát is adj mellé, meg egy vödör ketchupot🤣

Szexkapcsolatnál meg nem kell terülj-terülj asztalkám, adj neki inni, csinálj egy jó kávét, legyen valami süti, és ennyi.

2022. szept. 27. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!