Holnap egy olasz férfival lesz randim,és neki kell főzzek.?
Szeretnék neki valami olaszos kaját főzni , vegetáriánus.
Arra gondoltam hogy előetelkent csinálok egy egyszerű Bruscettat ( de a kenyérre először teszek mozarellat és csak utána teszem rá a paradicsomot ) teszek még a tanyerra szőlőt,diót.... nem tudom még mit szokás....
De főetelkent mit csináljak? Van valami ötletetek,esetleg egy jól bevallt recept ? Q tengeri herkentyűket nem szeretem ,arra gondoltam hogy valami tészta felet kellene készíteni. Esetleg valami tejszínes,...... nem tudom .tejszínes , zöldséges tészta? Ez nem hangzik túl jól... minden ötletert halas vagyok .
És ha _megkérdeznéd_, hogy mit fogyaszt?
Mert sorolsz itt tejterméket, halat, tésztákat (lehet benne tojás) - igazán nagy bukás az lesz, ha olyasmit tálalsz, amit nem fogyaszt...
Továbbra sem tartom jó ötletnek az olasz ételt.
Akkor inkább egy jó lecsó.
Egy tésztát nem nehéz elkészíteni? Hát ha igazi olasz pasinak főzöl, akkor akár azt is el lehet rontani. Mondjuk nem "al dente"-re főzöd, vagy nem megfelelő tésztát főzöl ki a szószhoz - pl. spagettivel tálalsz valamit, amit szerinte mezze maniche-val kellene... szóval ott is van buktató.
Szerintem is maradj a magyarosabb ételeknél. Ha vegetáriánus, akkor sem lehetetlen a dolog, annyi jó recept van, amit el lehet készíteni. Sok szerencsét :)
Az olasz sógorom imádja a rakott krumplit, sok tojással, sok tejföllel, jó zaftosan, főzőtejszínnel, a tetején sajtos besamellel. Kolbász nélkül is jó.
(De egy nokedli átnyomót se nagy kunszt venni!)
18. "(De egy nokedli átnyomót se nagy kunszt venni!)"
Elvileg nem, de a kérdezőnek a főzés elött/után még szépítkeznie is kell.
Olasznak tejszínes tésztát? 😂😂🤣🤣🤣
Esélytelen. Ennyi erővel hawai pizzát is adj mellé, meg egy vödör ketchupot🤣
Szexkapcsolatnál meg nem kell terülj-terülj asztalkám, adj neki inni, csinálj egy jó kávét, legyen valami süti, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!