Mitől lesz omlós a kínai csirke?
Figyelt kérdés
A kínai éttermekben kapható csirkés ételekben jellegzetesen omlós csirkehúsok vannak. Mit csinálnak vele sütés előtt vagy alatt? Beáztatják valamibe esetleg?
Én bárhogy csinálom, teljesen más lesz, amolyan "szálkás" marad. Természetesen így is jó, de kíváncsi vagyok mi okozza a különbséget.
2022. szept. 25. 13:40
1/5 A kérdező kommentje:
Nyilván ugyanabból a magyar (vagy itt kapható) csirkéből készül.
2022. szept. 25. 13:41
2/5 anonim válasza:
Eszerint be kell sózni és tejben kell áztatni: [link]
3/5 anonim válasza:
Nem sütik agyon. Hirtelen sütnek mindent nagy lángon, rövid ideig.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
A sós tejes fokhagymás megoldást kipróbálom!
2022. szept. 25. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!