Mustármagot össze kell törni ha pácolok vele vagy egyben szokás hagyni? Mennyi ideig kell pácolódni hagyni a csirkét?
Figyelt kérdés
Szívesen fogadok egyébként egyéb pácos fűszer-kombinációkat. Köszi2022. szept. 15. 12:47
1/3 anonim válasza:
Én a csirkemellet úgy szoktam pácolni, hogy a gyros fűszert felöntöm egy kis olajjal, teszek még bele mustárt, zúzott fokhagymát, egy kis pirospaprikát, mert a Lidl-ös gyros fűszer eléggé sápadt, megy még bele mustár is. Ebbe pácolódik a csirke egy éjszakán át, utána tepsiben megsütöm. Mikor kész felvágom apróra, ez megy bele a tortilla-lapba, + zöldségek, sajt majonéz.
De hasonló pácot csinálok a sertésnek is, meg sárgarépát, céklát is szoktam ily módom pácolni, csak más a fűszer.
2/3 anonim válasza:
Lehet törni is de egyben hagyva is jo
3/3 anonim válasza:
Min. fél óra kell a pácnak, de én is egy éjszakát szoktam hagyni a hűtőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!