Melyik alappor a jobb a mexikói chilis babhoz?
Figyelt kérdés
Maggis vagy a Knorros közül melyik a finomabb szerintetek?2022. szept. 15. 12:56
1/6 anonim válasza:
a maggis finomabb
de vannak olcsóbb alap porok is amik ugyanugy jók lehetnek neked és kb a felébe sem kerülnek:)
2/6 anonim válasza:
Ha gyakran csinálsz ilyesmit, akkor szerezd be azt a pár fűszert (római kömény, koriander, chili, stb.) és simán meg tudod csinálni a kaját alappor nélkül is. Sokkal finomabb lesz.
3/6 anonim válasza:
Az ilyesmik közül mindig a Knorr termékeket szoktam venni, jobban bejönnek, mint a többi márka (egyedülállóként végigettem az ilyeneket oda-vissza).
4/6 anonim válasza:
Ha már havi 1x készítesz ilyet, jobban megéri az alapporban található anyagokat beszerezni (sűrített paradicsom, fahéj, római és sima kömény, chili, koriander), gazdaságosabb, mint a fenti porokat venni 6-700 Ft-ért és finomabb is.
6/6 anonim válasza:
Nagyon ritkán eszek és veszek ilyet. Ha mégis ez az étel nálunk inkább friss alapanyagokat használok, viszont ha választani kellene akkor a maggis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!