Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik alappor a jobb a...

Melyik alappor a jobb a mexikói chilis babhoz?

Figyelt kérdés
Maggis vagy a Knorros közül melyik a finomabb szerintetek?

2022. szept. 15. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

a maggis finomabb


de vannak olcsóbb alap porok is amik ugyanugy jók lehetnek neked és kb a felébe sem kerülnek:)

2022. szept. 15. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Ha gyakran csinálsz ilyesmit, akkor szerezd be azt a pár fűszert (római kömény, koriander, chili, stb.) és simán meg tudod csinálni a kaját alappor nélkül is. Sokkal finomabb lesz.
2022. szept. 15. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyesmik közül mindig a Knorr termékeket szoktam venni, jobban bejönnek, mint a többi márka (egyedülállóként végigettem az ilyeneket oda-vissza).
2022. szept. 15. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
65%
Ha már havi 1x készítesz ilyet, jobban megéri az alapporban található anyagokat beszerezni (sűrített paradicsom, fahéj, római és sima kömény, chili, koriander), gazdaságosabb, mint a fenti porokat venni 6-700 Ft-ért és finomabb is.
2022. szept. 15. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
2022. szept. 15. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán eszek és veszek ilyet. Ha mégis ez az étel nálunk inkább friss alapanyagokat használok, viszont ha választani kellene akkor a maggis
2022. szept. 15. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!