Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egyszerű sütirecept amiben...

Egyszerű sütirecept amiben olyan hozzávalók vannak amik megtalálhatók minden konyhában?

Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Tejespite: Tej, liszt, tojás, pici só, cukor.

Piskóta: Tojás, liszt, cukor, pici só.

Alap muffin: Tojás, tej(tejszín, joghurt, tejföl, akármi) liszt, cukor, sütőpor.

Mi van otthon? Úgy könnyebb lenne konkrét receptet adni:)

2010. szept. 25. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nincs két egyforma háztartás... kicsit lehetnél konkrétabb is, nálunk pl. mindig van tojás, sajt, élesztő, sütőpor, liszt, cukor meg ilyesmi, de van olyan ismerősöm akinél nem csak tojás, de liszt sincs mindig... így nehéz mondani bármit...

lekváros piskóta? piskótatekercs mondjuk..

2010. szept. 25. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

linzer

10dkg porcukor

20dkg margarin

30dkg liszt

fél sütőpor

lekvár összeragasztani

2010. szept. 25. 17:40
 4/4 A kérdező kommentje:
ugy értettem h vannak olyan receptek amiben vaníllia rúd meg ilyenek vannak amik szerintem egy átlagos konyhában nincsenek de amiket eddig írtatok azok vannak itt vagy ha pont kifogytak akkor is bárhol megvehetem köszi a recepteket
2010. szept. 28. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!