Villanysütőben hogyan lesz kicsi és ropogós a csirkecomb?
Figyelt kérdés
Ezeréves gázsütőnk volt, abban 3-4 fokozaton másfél óra alatt kisült és ropogós lett a csirkecomb. Most AEG villanysütőt vettünk, alsó-felső sütésre, 200 fokra tettük a csirkét, de hamarabb megpirul a külseje, minthogy úgy igazán kisülne. A belseje gyakorlatilag olyan marad, mintha főtt lenne. Ti hogy szoktátok sütni?2022. szept. 4. 18:54
1/6 anonim válasza:
Én 180 fokra szoktam állítani alsó-felső sütéssel és sül kb.40 percet így majd 200-220 fokra állítom és még 15-20 percet adok neki.Mindig szép barna lesz és ropogós.Be kell előtte pácolni oliva olajban és ízlés szerint fűszerezni.Vagy csinálhatod úgy is hogy alufóliával letakarod 40 percre és úgy sütöd majd leveszed róla és úgy adsz neki 220-at.
2/6 A kérdező kommentje:
Vizet szoktál alá tenni? Vagy nem kell?
2022. szept. 4. 19:00
3/6 anonim válasza:
Lehet kicsit alátenni ha gondolod,ártani nem ártassz vele.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. szept. 4. 19:03
6/6 anonim válasza:
Próbáld ki a sóágyon sütést, én nemrég csináltam, igaz, csak combbal. Egyáltalán nem bíztam benne, de nagyon bejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!