Csinált már valaki sóágyon sült csirkecombot?
Figyelt kérdés
Gyanús nekem, hogy csak úgy ráteszek egy-két combot sóra, beteszem a sütőbe és jó lesz.2022. júl. 14. 20:10
1/18 anonim válasza:
egész csirkét szoktam és igen, jó lesz 🙂
2/18 anonim válasza:
Igen jò lesz. Finomra sül a böre is.
3/18 anonim válasza:
Attól, hogy sóágyon sütöd, nincs tiltva, hogy befüszerezd kedved szerint, (olaj, bors, fokhagyma, majoranna, rozmaring, stb) csak sózni nem kell.
De ha semmit nem teszel rá, akkor is finom lesz. Egy omlós, enyhén sós, natúr sült csirke, ropogós bőrrel.
4/18 A kérdező kommentje:
Kösz, kicsit megnyugodtam. Légkeverést használjam? Azt nem írják.
2022. júl. 14. 20:29
6/18 A kérdező kommentje:
Ok.
2022. júl. 14. 20:40
7/18 anonim válasza:
Igen, és nagyon finom tud lenni
8/18 anonim válasza:
Sóágyon általában egész csirkét vagy halat szoktak sütni. Én szaros két combért biztosan nem vesződnék ilyennel.
9/18 A kérdező kommentje:
#8: Na jó, de én jelenleg egyedülálló háziember vagyok, kezdő séf, szóval kísérletezem.
2022. júl. 15. 10:13
10/18 anonim válasza:
Igazából csak az egyenletesebb hőeloszlást segíti, ropogósabbra sül benne a hús. De ha a kiindulási alapanyag teszkós minőség, akkor csodát ne várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!