Csinált már valaki sóágyon sült csirkecombot?
Figyelt kérdés
Gyanús nekem, hogy csak úgy ráteszek egy-két combot sóra, beteszem a sütőbe és jó lesz.2022. júl. 14. 20:10
11/18 A kérdező kommentje:
#10: Ok, majd elválik. Legfeljebb rendelek pizzát.
2022. júl. 15. 14:16
12/18 anonim válasza:
Milyen lett?
Én egész csirkét szoktam sütni így.
Combot nem mernék, mert ahol ráfekszik a sóra, ott van ahol így is igen sós szokott lenni.
13/18 A kérdező kommentje:
#12: Holnapi menü lesz.
2022. júl. 16. 14:13
14/18 anonim válasza:
Oké, holnap is érvényes még a kérdésem :)
15/18 A kérdező kommentje:
#14: Rendben, referálok!
2022. júl. 16. 19:02
16/18 A kérdező kommentje:
Na kérem elkészült, megvettem a legolcsóbb, legdurvább sót, kb. 1cm-t tettem a tepsibe, rá a két combot, az egyikre semmit nem tettem a másikra kis ezt-azt. 180C 70 perc. Jó lett, de nem igazán értem mit tett hozzá a só, azt hiszem maradok a zacskónál. A kép kicsit csalóka, nem lett ilyen szép aranyszínű.
2022. júl. 17. 14:49
17/18 anonim válasza:
Ez jó ötlet volt, hogy egyiket ízesítetted másikat nem.
Nem volt túl sós a són fekvő oldala?
Szerintem olyan grillcsirke jellege van. Csak szaftosabb és kevésbé sós.
18/18 A kérdező kommentje:
#17: Nem, nem lett túl sós, de persze lehetett érezni. Próbáld ki, tök egyszerű. A bőre jó ropogós lett, a belseje puha. Csak mint írtam szinte ugyanaz mint a sütőzacskós, szóval maradok annál.
2022. júl. 17. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!