Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A mai világba elvárja egy...

A mai világba elvárja egy férfi a nőtől hogy tudjon főzni?

Figyelt kérdés
úgyértem ha a nő már jóval benne van a korban.
2022. szept. 4. 13:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
98%
én nőként elvárom, hogy a férfi IS tudjon főzni
2022. szept. 4. 14:35
 12/24 A kérdező kommentje:
és akinek még eddig nem volt szüksége arra hogy főzzön saját magára?
2022. szept. 4. 16:37
 13/24 anonim ***** válasza:
59%
Egyszer szüksége lesz rá és majd nem tud semmit.Na,marha jó lesz öregségére megtanulni hogy kell főzni:)
2022. szept. 4. 16:39
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Akinek eddig nem volt szüksége arra, hogy főzzön, az eddig kiszolgáltatta magát. Az azért bizonyos kor felett már ultragáz.
2022. szept. 4. 20:52
 15/24 anonim ***** válasza:
66%
Ja:) Elképzelem ahogy keresi a neten a krumplistészta meg a paprikás krumpli receptjét:)
2022. szept. 4. 20:54
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 16-18 éves kor felett nemtől függetlenül illik tudni főzni és ezt fejlesztgetni folyamatosan. Sok háztartásban még mindig kulináris apokalipszis uralkodik, són, borson és paprikán kívül nem használnak fűszereket, 30-40 receptet váltogatnak, egy sima szószt nem képesek gyártani a húshoz és 30 éve nincs csak rántott hús és húsleves vasárnaponként.
2022. szept. 4. 23:21
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Azzal a 30-40el szerintem sokat is mondtál. Rám is igaz, pedig próbálok tanulni mindig valamit, csak nehéz mert én is válogatós vagyok. 🤣

Tavaly magamtól főztem először töltött paprikát pl, de van amit kevésbé bátran kezd el az ember, hátha elrontja.

2022. szept. 5. 00:30
 18/24 anonim ***** válasza:
94%
Az a baj, hogy mondjuk nekünk még általános iskola technika óráján az volt hetedikben meg nyolcadikban, hogy a fiúk csinálnak érdekes dolgokat, a lányok meg főznek. Én a lányokhoz tartoztam, és nagyon nem tanultunk ott semmit. Csináltunk valami majonézes salátát meg palacsintát, valószínűleg mást is, de többre nem emlékszem, mert amúgy sem volt semmi értelme. Pedig lehetne a főzést oktatni értelmesen is, csak mondjuk nem recepteket kellene, hanem technológiákat. Hogy mondjuk így kell csinálni a főzelékeket, jövő héten csinálunk lencséből, krumpliból meg mondjuk borsóból. Utána héten még levest, szintén három félét. Gizike, miért raktár habarást a levesbe, na nem baj, nevezzük át főzeléknek, annak jó lesz.
2022. szept. 5. 01:09
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
A többség nem, ma már a nők várják el ezt (is) a férfiaktól.
2022. szept. 5. 08:09
 20/24 A kérdező kommentje:
de én szüleimmel lakom és anyu főz én csak nagy ritkán de olyan is volt hogy nem engedte
2022. szept. 5. 13:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!