Ki mit főz mostanság? Írnátok olyan ötleteket, ami a "takarékos konyha" jegyében születnek?
Figyelt kérdés
Olcsó, de finom és laktató étkeket.2022. aug. 31. 20:49
1/30 anonim válasza:
én tegnap főztem paradicsomos káposztát, abból mindig sokat főzök, és lefagyasztom kis adagokban :)
amúgy meg vadászom akciókat és aszerint főzök
2/30 anonim válasza:
Krumplileves,tojásleves,rántott karfiol,káposztás tészta,kelkáposzta főzelék vagy bármilyen más főzelék,almaszósz,omlett zöldségekkel ízlés szerint
3/30 anonim válasza:
takarekoskonyha.blogspot.com
Nagyon régen megvan már...
4/30 anonim válasza:
A legfontosabb takarékoskodási tipp, hogy ne pazarolj, ne dobj ki élelmiszert
6/30 anonim válasza:
Nem pazarlunk!
Amiből tudom több készül lefagyasztom.
Akciós dolgokat veszek, szezonálisakat.
Munkahelyen menü rendeléskor felét eszem meg, másikat másnap
7/30 anonim válasza:
ha például ebédre készítettetek brassóit (ez most csak példa) akkor vacsorára is azt eszitek? vagy vacsira valami könnyebbet? meghagyjátok másnapra, hogy másnap ne kelljen főzni?
8/30 anonim válasza:
Ha direkt úgy főzök, hogy másnapra is legyen, akkor nem ehetik meg vacsira.
Ha nem, és csak egy kevéske maradt ebédről, akkor aki kéri, az eszi meg.
9/30 anonim válasza:
7: naponta elég 1x meleg ételt enni. ha ebédre van a főétkezés (meleg), akkor soha nem eszünk este főtt ételt.
10/30 anonim válasza:
Tele van ilyen kérdéssel ez a kategória. Használd a keresőt.
Millioszor leirtuk hkgy akciok, idenyzoldsegek, szaraz huvelyesek, sajat sutesu kenyer stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!