A Hausmeister grillsütőt lehet "rendes" sütőként használni?
A Hausmeister HM6104A-t, vagy hasonló (mini) grillsütőben lehet süteményt, rakott krumplit, pizzát, fűszeres burgonyát, stb. sütni, vagy csak melegszendvics és csirkesaslik elkészítésére használható?
Válaszaitokat, véleményeteket, tapasztalatotokat előre is köszönöm!
Szerintem túl kicsi, tegyél még rá és vegyél egy nagyobbat. Nekem ilyenem van, hőlégkeverés, forgónyárs, tud nindent, szeretem.
1-es, köszi, de ezt most kihagyom. Az "enyém" most 7699 Ft a Tescoban, a tiéd meg 19000-rel több.
A 2-es hozzászólásodra: nem teljesen a sütő kiváltására használnám, inkább kisebb-közepes dolgok, adagok sütésére, hogy ne kelljen jobb esetben is 20 percet mennie a nagy sütőnek.
3-as, köszi, még lenne néhány kérdésem. Amit látni benne képeken, az rendes kicsi tepsi, vagy csak tálca a lecsöpögő zsiradéknak? Valamint mind a két fűtőszál felül van, vagy az egyik alul? És egy bolti fagyasztott pizza szerinted befér?
Nekem ami van, ott a benne lévö tálca elég lapos, nem kifejezetten tepsinek való. Viszont két pozicióba lehet tenni ezt is meg a rácsot is, lehet variálni.
Egy fütöszál van a tálca alatt meg egy fölül.
Eredetileg ezt sok helyen pizzasütönek árulják, egy bolti pizza pont elfér benne.
ÉN vettem hozzá plusz kis tepsit (a méretre kell figyelni), illetve sok más -laposabb vagy mélyebb - sütöformát használok, amit a rácsra állítok.
Nekem is van egy rendes sütöm is, de azt inkább akkor használom, ha nagyobb mennyiséget akarok egyszerre sütni, a kicsi hamarébb felmelegszik, és egy-két adagot jobb ebben készíteni. (Most ebben a forróságban meg igen nagy a különbség, mennyit melegít a konyhában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!