Használ valaki Hausmeister HM-1301-es kenyérsütőt? Én karácsonyra fogom kapni. Jól süt?
Figyelt kérdés
Én karácsonyra fogom kapni. Jól süt? Mik a tapasztalatok?2009. dec. 14. 20:24
1/4 anonim válasza:
Nekem ilyen van. Jól süt és én dagasztani is szoktam vele pl.kakaóscsiga. egyébként a liszten meg a hozzávalók arányán múlik, hogy jó lesz-e a kenyér
2/4 anonim válasza:
Én hajnyírót vettem ilyen típust.
Rövid hajú vagyok 5-8 cm körül, le akartam vágni 3 centisre, de nem jött össze nem bírta a masina!
Félig levágtam aztán egyszerüen nem nyírt csak cserregett csattogott! Teljesen kiment az éle.
Visszavittem, kicserélték aztán is egy hajvágásig volt jó aztán kuka, azóta kerülöm ezt a "márkát".
3/4 anonim válasza:
Nekem Hauser van.Egy ismerős boltban vettem.Nekem a Hausmeistert nem ajánlotta,mert elég gyenge minőségű.,és nem sokkal olcsóbb,mint a Hauser.Az enyém kb.egy éve használom,de nagyon bevált.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. nekem a hausmeistert dícsérték, sok jót is hallottam róluk, csak mivel ez új típus, erről még nem hallottam konkrétan. hausert megfogadtam, nem veszek soha többé, mert egy kenyérpirítójukat vagy négy hónapig tartott javíttatnom. szörnyű a szervíz...
2009. dec. 15. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!