Kaptam 4 liter tejet!? Mit csináljak belőle?
Figyelt kérdés
(tejbegrízen, tejberizsen és palacsintán kívül)2010. szept. 24. 22:08
11/21 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket: azt hiszem madártej tuti lesz, meg lehet hogy pite is:)))
A jégkrémet hogy csinálod??
2010. szept. 24. 23:03
12/21 anonim válasza:
4 liter tej az ennyire sok? A párom két nap alatt meginná :)
Egyébként ha nem akarod felhasználni, fagyaszd le, mi házi tejet veszünk és mindig le szoktuk fagyasztani, hogy ne romoljon meg.
14/21 anonim válasza:
22:53 vagyok. Jégkrémet lehet csinálni a boltokban kapható fagyi porokból is, igaz mi ilyent már régóta nem készítettünk, mert olcsóbban kijössz, ha veszel kész jégkrémet (de Neked van tejed, így előrébb vagy). De tavasszal és nyár elején, amikor érik a kertben az eper és a málna (gondolom a fagyasztott is jó és nem csak ezekből a gyümölcsökből), akkor turmixban le szoktuk turmixolni és tejet szoktunk hozzáadni. Van egy nagyon sűrű szűrőnk, amin a magok többsége fennakad. A szűrőn keresztül átöntjük a lét turmix kelyhéből egy régebbi üres jégkrémes dobozba és berakjuk a fagyasztóba. megvárjuk még megfagy és utána elfogyasztjuk. Mi nagyon szeretjük.
15/21 anonim válasza:
különböző sütiket amibe kell tej pl. a tésztájába, vagy a krémbe, töltelékbe, és a sütemény, torta tetejére teszel tejszinhabot, de olyat, amit veszel a boltban(por formában és kikevered tejjel). hát jégkrémet nem tudom, már hideg van hozzá! nem? :)
17/21 anonim válasza:
Rizsfelfujtat én szoktam még mellé csokoládé mártást.A 3 éves kislányom nagy kedvence.
18/21 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszönöm az ötleteket!
A madártej már hűl!
A pite és a jégkrém holnap készül:)))
Igen, nálunk 4 liter nagyon sok mert egyedül én iszom csak...a párom nem!
2010. szept. 25. 14:44
19/21 anonim válasza:
Van még a madártejből? Átugranék.:)
20/21 A kérdező kommentje:
Van még egy kis adag, gyere:))))
2010. szept. 26. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!