Minden húst ki lehet sütni olajban? és ehető?
Figyelt kérdés
nyers húsra gondolok2022. aug. 25. 19:47
1/5 anonim válasza:
Ha megfelelő hőmérsékletű az olaj, és megfelelő ideig sütöd, akkor igen, át fog sülni, ehető lesz.
Az más kérdés, hogy az inasabb húsok, pl őz, birka, kecske húsa baromira száraz és kb ehetetlen lesz.
Ezeket általában lassú tűzön, gőzfürdőben vagy valami curry vagg pörkölt vagy húsos pite formában érdemes elkészíteni.
Olajban gyorsan sütni ami ideális az a csirke, a steak, a halak, a rák, mert ezek vagy gyorsan átsülnek vagy fogyaszthatóak véresen is (a hal esetében ezt fagyasztással érik el, mindig meg kell nézni ez volt-e).
2/5 anonim válasza:
Elvileg igen, de a legtöbbet egy ideig célszerü fedö alatt párolni, steak-ként csak kevés húsfajta lesz jó.
4/5 anonim válasza:
Én szoktam olyat csinálni, hogy húslevesként kezdem el készíteni a húst és időben kivéve rásüthetsz olajban. Volt aki lekiabálta a fejemet e miatt, de ez is egy módszer és működik.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2022. aug. 25. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!