Még ha enném is (aminek semmi értelme önmagában, íztelen anyagok, tápértékük is nulla, nem azért használják), semmi bajom nem lenne.
2022. aug. 24. 11:33
12/22 anonim válasza:
“ Annyi ipari vegyianyagot nem fogsz tudni otthon beletenni, ami az ilyen késztermékekben van....”
Erre utána felsorolja az összetevőket, aki mind természetes és nem káros anyag :D priceless :D
2022. aug. 24. 12:02
13/22 anonim válasza:
12: a gombatoxin is természetes anyag...
Meg az összes mérgező növény hatóanyaga... CSaxólok. :-D
2022. aug. 24. 12:25
14/22 anonim válasza:
Prezentálnád végre a tanulmányokat, amiknek a konklúziója azt mondja, hogy ártalmas az egészségre? Anélkül hiába vergődsz és röhögcsélsz.
2022. aug. 24. 12:45
15/22 anonim válasza:
LEírtam, hogy ilyen gyanúba keveredett. dioxin-szennyezés miatt volt. De te is tudod, csak vered itt a tamtamot...
2022. aug. 24. 12:46
16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a pudingosat kipróbálom, karragént nem teszek bele.
Találtam cukorral kikevert sárgája+felvert fehérjés receptet, lehet azt is kipróbálom, bár valószínűleg nem sok tojás lehet a gyáriban.
2022. aug. 24. 12:47
17/22 anonim válasza:
És az hogy jön ide? Egyrészt, a lehetőségekhez képest értelmesen kezelték az egészet, másrészt remélem tényleg nem vagy olyan kretén, hogy egy szennyezett összetevőt hasonlítasz olyanhoz, ami a normális követelményekhez igazítva készül..
2022. aug. 24. 12:48
18/22 anonim válasza:
17: még mindig nem érted.
Nálam alap, hogy nem veszek ilyen túlárazott szarokat, amiket otthon tizedannyiból el lehet készíteni, MINŐSÉGI alapanyagokból.
2022. aug. 24. 12:50
19/22 anonim válasza:
Akkor ne vegyél. De ne is terjesz az ostoba tévhiteidet, egy teljesen ártalmatlan összetevőről...
2022. aug. 24. 12:52
20/22 anonim válasza:
13-as fogykós na ne mond :) élelmiszerbiztonsági mérnökként nyilván nem vagyok tisztában vele, de legalább én vegyi anyag alatt nem a természetes dolgokat értem, mint te
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!