Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bekevert fasirthús lefagyaszth...

Bekevert fasirthús lefagyasztható?

Figyelt kérdés
Tegnap fasirt készítés közben úgy berúgtam, hogy már nem tudtam kisütni.még a tálban van bekeverve, a tojás (nyers) is benne van már. Ha lefagyasztom akkor most hempergessem meg a zsemlemorzsában, úgy fagyasszam le? Gondolom ha majd kiveszem fagyott állapotban dobjam az olajba,zsírba, vagy ki kell majd olvasztani?

2022. aug. 21. 13:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
Ne hengergesd, mert amikor kiolvad, lejön róla. Félóra alatt megvagy vele, süsd ki és úgy fagyaszd le. De ne egymás hegyén hátán, hanem kis tálcán.
2022. aug. 21. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
43%
Persze, miután kihűlt!
2022. aug. 21. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
26%
1. Duplán kell panírozni, és fagyasztáskor sem jön le róla.
2022. aug. 21. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
2. Nyers fasírtmasszán mit kell még kihűteni?
2022. aug. 21. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan lefagyaszthatod.
2022. aug. 21. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Lefagyaszthatod, igen. Sűrűn szoktam így nagy adagokat készíteni. Bekeverem, megformázom, lefagyasztom. Kiengedve szoktam sutni
2022. aug. 21. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Le lehet fagyasztani nyersen is - akkor csak sütés elött forgasd zsemlemorzsába -, vagy meg is sütheted még most, és úgy, megsütve is le lehet fagyasztani.
2022. aug. 21. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
70%

#3

Mióta panírozzák (liszt+tojás+prézli) a fasírtot? Különösen duplán?

2022. aug. 21. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
14%
8. Attól hogy nem szokás, még megoldható.
2022. aug. 21. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
48%

Fagyaszd, de kigombócolni se érdemes, nem hogy megforgatni zsemlemorzsában.

Mire kiolvad úgyis úgy elvizesedik, hogy valószínűleg újra kell gyúrni, és beállítani az állagát, (belegyúrva egy kis zsemlemorzsát) akár az ízét is. utána gombócolni, utána lehet még meghempergetni morzsában...

2022. aug. 21. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!