Szerintetek jó dolog ha 19 evesen szeretek is és bármit is megfozok sütök jól?
Anyukám sose szeretett főzni, inkább rendeltünk sokszor vagy ilyen gyorsfagyasztott előre elkészített kajakat sutottunk/melegitettunk meg a főzőlapon.
Igazabol olyan 17 éves koromban kezdtem el főzni meg sütni rendesen, persze először csak a net segítségével, és először odaegettem vagy túl ízesítettem, de aztán rajottem a mértékre. Mostmar egy ideje mindig én főzök vacsorát, bár általában csak magamnak, mert nem igazán eszünk együtt. Anyáék általában később jönnek haza és csinálnak maguknak mi meg a hugommal eszünk ha éhesek vagyunk.
De hétvégente szoktam főzni mindenkinek, és mindenki nagyon szereti.
Igazabol bármit megcsinalok, ami nem tart pl 8 óráig. Húst nem szeretek, se vágni, se fogdosni se órákig főzni. De amibe nem kell úgy vagy nem annyi idő azt nagyon szívesen.
Szerintetek ez jó dolog és pl előny a fiúknál?
Fiúként nekem nagyon bejön, ha egy lány tud és szeret is főzni.🙂 Egyszerűbb/könnyebb ételeket én is szoktam csinálni.
18f
3# nem várok semmilyen elismerést ezért, csak feltettem a kérdést hogy ez jó dolog e a fiúk szemszögéből
A környezetemben nagyon sok velem egykorú nem tud főzni és olyan is van aki 20 fölötti és még egy tésztát se főzött soha, így azért nem alapvető sok ember szemében
És most komolyan gondoltad, hogy valaki számára ez negatív lehet?
Debil vagy kicsit, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!