Hogy csináljam a vadast?
Figyelt kérdés
Hús levest csinálok abból a főt húsból szeretném csinálni. A párom úgy szereti, hogy nincs turmixolva csak villával össze nyomva a sárga répa. Egészbe megfőzöm a répát utánna összetöröm ez idáig oke. Utánna hogyan tovább? Mennyi répa kell mennyi húshoz?2022. aug. 17. 08:44
2/7 anonim válasza:
répából soha nem lesz vadas, csak összedzsumált répapép...
Néztél egyáltalán receptet? Google nem működik nálatok?
Kell bele fehérrépa, zeller is. Plusz fűszerek... Borókabogyó, babérlevél, szegfűbors minimum....
Találomra egy jó recept:
A cukrot karamellizáld, és vízzel felöntve tedd a szószba. Elengedhetetlen!
3/7 anonim válasza:
Ez is jó leírás!
A pácolást értelemsezrűen kihagyod, onnan kezdd olvasni, hogy a mártás.. Hiszen már eleve főtt húsod lesz a levesből.
4/7 anonim válasza:
Jó sok sárgarépát főzz a levesbe (4-6 szál).
Én nagyon egyszerűen úgy szoktam csinálni, hogy összenyomom a levesben megfőtt zöldségeket, lábosba rakom, felöntöm húslével, ízesítem ecettel, cukorral, mustárral, tejföllel elkevert liszttel behabarom.
5/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Igen közben beszéltem nagymamámmal és így készítettem el.
2022. aug. 19. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!