Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az illatos omlós csirkének...

Az illatos omlós csirkének ilyennek kell lennie, vagy kifogtam egy borzalmas kajáldát?

Figyelt kérdés
A csirkén a bunda ropogós volt, és úgy megszívta magát olajjal hogy borzalom. Alapból ilyen olajosnak kell lennie?
2022. aug. 16. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Általában ilyen, én papírtörlővel szoktam dédelgetni.
2022. aug. 16. 22:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon ritka a jó kínai, sajnos a legtöbb helyen ilyen, bár nem kéne tocsognia az olajban.
2022. aug. 16. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Legtöbbször ilyen, de ugyanannál az étteremnél már adtak nekem nem tocsogósat is, szóval itt az elkészítés módjával van probléma.
2022. aug. 16. 23:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
11%
Ha nem tocsog olajban, akkor nincs ami szaftossá tegye. A csirkehús ugyanis önmagában csontszáraz, hacsak nem nyersen eszed.
2022. aug. 17. 03:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

4, Attól, hogy olajban sül (amivel nincs gond), még nem kell "tocsognia". Utóbbi a nem megfelelő sütésre vagy hőmérsékletre utal, hogyha ázott az olajban.


A klasszikus rántotthús is lehet könnyed, omlós, és ázhat az olajban, ott se jó az utóbbi.

2022. aug. 17. 07:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell tocsognia, sőt.
2022. aug. 17. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
72%
7. Egyáltalán nem szabad tocsogósnak lenni. Ettem már kínai kajáldábn is és készítettem is és nem volt olyan.
2022. aug. 18. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!