Az illatos omlós csirkének ilyennek kell lennie, vagy kifogtam egy borzalmas kajáldát?
Figyelt kérdés
A csirkén a bunda ropogós volt, és úgy megszívta magát olajjal hogy borzalom. Alapból ilyen olajosnak kell lennie?2022. aug. 16. 22:23
1/7 anonim válasza:
Általában ilyen, én papírtörlővel szoktam dédelgetni.
2/7 anonim válasza:
Nagyon ritka a jó kínai, sajnos a legtöbb helyen ilyen, bár nem kéne tocsognia az olajban.
3/7 anonim válasza:
Legtöbbször ilyen, de ugyanannál az étteremnél már adtak nekem nem tocsogósat is, szóval itt az elkészítés módjával van probléma.
4/7 anonim válasza:
Ha nem tocsog olajban, akkor nincs ami szaftossá tegye. A csirkehús ugyanis önmagában csontszáraz, hacsak nem nyersen eszed.
5/7 anonim válasza:
4, Attól, hogy olajban sül (amivel nincs gond), még nem kell "tocsognia". Utóbbi a nem megfelelő sütésre vagy hőmérsékletre utal, hogyha ázott az olajban.
A klasszikus rántotthús is lehet könnyed, omlós, és ázhat az olajban, ott se jó az utóbbi.
7/7 anonim válasza:
7. Egyáltalán nem szabad tocsogósnak lenni. Ettem már kínai kajáldábn is és készítettem is és nem volt olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!