Mik az olcsó tápláló, egészséges ételek? (Többi lent)
Olcsó, tápláló, egészséges és könnyű elkészíteni?
Ki mondta, hogy van ilyen?
Zabkásat sokat ettem kolis koromban, almával meg fahéjjal.
Rántotta 3 tojásból, nagyon felment a tojas ára, de meg mindig megúszol egy kajálást 250 ftból.
Rizs mindenhez, olcsó szezonális zöldségek, káposzta, vagy veszel egy fagyasztott zöldborsót, tejjel besűrítve pár napi ebéd kijön belőle.
Sült krumpli, akár olaj nélkül is sütőben.
Babfasírt, meg persze az epengedhetetlen kolis zacskósleves, mobdjuk az elég távol van az egeszségestől, de néha nem lesz bajod tőle.
Mai étkezésem:
reggeli: 300g zab (egész szemek) ~ 270 Ft
ebéd: 400 g csirkemáj, 60 g kókuszolajjal ~ 550 Ft
vacsora: nem lesz.
A második válaszolóhoz fűznék annyit hozzá, hogy a tortilla tekercs tényleg jó ötlet, viszont a bolti tortilla lap szerintem indokolatlanul drága, ha egyszer belejössz, magadnak fillérekből előállíthatod.
Én ettől a recepttől indultam: [link]
De valójában ha összegyúrod ezeket a hozzávalókat, hagyod állni egy kicsit, majd pedig amennyire tudod kinyújtod (ha nincs sodrófád kézzel vagy borosüveggel) szuper kis lapokat kapsz, amibe a töltelék lehet bármi.
regebbi kerdes..gondolom mostanra megtalaltad a menetet?
Nekem az segitett mive lkoran kelo voltam hogy reggel elore foztem estere...reggel kb senki nem volt a konyhaban idom volt...10re akkoris siman beer az ember az eloadasokra..
es este mar csak amit frissen kell hozza csinalni megfoztem 10 perc alatt es megvan a kaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!