Mit süssek karácsonyra? Van itthon sertéshúsom (karaj, tarja. )
Figyelt kérdés
2008. dec. 21. 12:30
1/2 anonim válasza:
Szia! En a karajt felszeletelem,sozom,borsozom.A hus mennyisegetol fuggoen, egy labosba keves olajat teszek,szepen belerakom egymas melle a fuszerezett husokat, majd teszek ra egy sor karikara vagott paprikat,egy sor karikara vagott hagymat,es feletoltom annyi feher borral(a bor ne legyen edes) amennyi epp ellepi.Ezt a sutes elotti esten rakom ossze,fedovel lefedem es masnapig a hutobe rakom.Masanap meg egy keves vizet toltok alaja,fedovel odateszem foni es amikor a hus kezd puhulni, a fedot leveve,elfozom a levet.Kavarni nem szoktam csak labossal egyutt razogatni.Jo etvagyat!Es Kellemes Unnepeket Mindenkinek!!!
2/2 anonim válasza:
Nálunk a favorit az alföldi sertésszelet / lecsós, tejfölös hússzeletek sült krumplival / vagy a bakonyi borda / lecsós, gombás raguval készült sertésszelet nokedlivel /. Írd be a googlebe, biztos sok receptet kiad, ha mégsem bepötyögöm, ahogyan én készítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!